Hoppa till innehåll

Var ditt bästa jag 2017!

 

Jag vill börja med att skriva att jag har en riktigt bra magkänsla för året 2017!

Det finns så många möjligheter och nu gäller det bara för oss att våga öppna ögonen och kasta oss ut i världen utan varken livrem eller flytväst. Att ”go with the flow” kan tyckas låta flummigt. Men ibland måste vi våga lita på att någon annan håller i rodret och styr våran lilla skuta i rätt riktning. Året 2017 är iallafall ett år då jag verkligen kommer att leva livet fulländat.

Vågar du också det?

Vi har så mycket att vara tacksamma över och mitt tips till dig är att redan idag börja visa världen den kärlek och tacksamhet som kommer att behövas för att övervinna allt hat och ondska som dessvärre också är ett hinder för din väg till ditt välmående.

Ett tips är att gå in på www.operationsjalvbild.se  och starta din 12 dagars tacksamhets-challange redan idag!

fullsizerender-2

En person som inspirerar lika mycket som den sprudlande tjejen på bilden vill du kanske också vara?

Hon gav mig så mycket inspiration häromdagen att jag nästan tappade andan.

Att våga vara givmild är inte en självklarhet för alla människor men det är något som leder till en lycka som inte kan beskrivas med ord. Man kan ge på olika sätt men det ordet som fick mig att verkligen känna mig glad var ordet tack. Flickan på bilden var så tacksam över att jag lyckades ge henne den hårfärg som hon så länge hade drömt om.

”Tack för att du har hjälpt mig att känna mig redo inför jobbet på måndag! Nu när jag känner mig så nöjd med håret så kommer jag att kunna prestera på topp och vara mitt allra bästa jag”

Med detta inlägg så önskar jag er ett 2017 fyllt av både glädje och tacksamhet och jag vill att du tänker efter vad det är som just du behöver för att kunna vara ditt allra bästa jag.

2 kommentarer till “Var ditt bästa jag 2017!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *