Hoppa till innehåll

På resande fot

Att få medverka i ett bröllop är något av det absolut roligaste som jag vet. All den där förhoppningen och längtan som bara finns i luften minuterna innan allt där fantastiska skall ske. Det är just det som får mig att vilja göra dig så fin som jag bara kan. När jag får möjligheten så gör jag mitt yttersta för att uppnå just det som du önskar att ditt hår skall vara. Naturligtvis efter de förutsättningar som finns.

Ni vet väll om att jag även jobbar på resande fot?

Här är en bild ifrån i somras när jag fick äran att vara med och göra ett brudjobb ute på Sydkoster. Så roligt att få vara med! Nu är det dags att boka sig inför nästa bröllopssäsong 2018.
Hoppas att vi ses!

#LoveWeddings

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *